16-годишният младеж, самокатастрофирал край Бургас на 30 март следобед, е бил

...
16-годишният младеж, самокатастрофирал край Бургас на 30 март следобед, е бил
Коментари Харесай

16-годишният, самокатастрофирал край Бургас, е бил санкциониран и през 2021 година

16-годишният юноша, самокатастрофирал край Бургас на 30 март следобяд, е бил в нарушаване и през 2021 година „ Водачът е глобен още веднъж за ръководство на кола като недееспособен. Автомобилът е бил благосъстоятелност на негов родственик и незабавно е прекъсната регистрацията му ”, съобщи началникът бранш „ Пътна полиция ” при ОДМВР – Бургас, гл. инсп. Пламен Николов
Прочетете още
„ Лицето, което дава транспортното средство, носи административна отговорност. Санкцията е сред 100 лева и 300 лева и преустановяване на регистрацията от шест месеца до една година ”, показва той пред Нова.

Според думите на гл. инсп. Николов за причиняване на междинна телесна щета, в резултат на нарушение разпоредбите за придвижване по несъобразителност, наказването отнемане от независимост до три години.

Автомобилът, с който става злополуката в събота, още веднъж е на негов родственик. „ Не е упражняван надзор над ключовете на автомобила, съумял е да ги вземе ”, изяснява основният полицейски контрольор.

Водачът е самокатастрофирал, като е изгубил ръководство и се е блъснал в бетонен дирек вдясно по посоката на придвижване. „ Неговият сателит е със счупена бедрена кост, а водачът е със счупена лакътна кост ”, добави той.

Припомняме, че 16-годишният избяга от мястото на случая, оставяйки в автомобила потърпевшия пътник. Случайно преминаващи по правата оказали помощ на изоставения юноша, който е без заплаха за живота. Избягалият от мястото на злополуката бил хванат от чиновниците на Министерство на вътрешните работи, няколко часа по-късно, откакто отишъл да потърси здравна помощ в лечебно заведение в Бургас.   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР